Представување

Печати PDF
“ЛЕСНА“ - НЕКОИ ОД АКЦИСКИТЕ ЦЕНИ ПРОДОЛЖУВААТ И ДО КРАЈОТ НА МАРТ !!!
ПРОВЕРЕТЕ ВО НАШИОТ САЛОН !!!
Akcija-krovni1
Akcija-prozorci1
Akcija-parketi1
baner-so-ljubov
 
За вас ги застапуваме најпознатите брендови за столарија и подови на пазарот

 

                                                                              ПРОДАЖНА ПРОГРАМА

LENTA-DVROPROIZVOD2014-1
LENTA_VELUKS2014f
LENTA-MARLES
LENTA_LIP_BLED
LENTA_LESNA
LENTA_LESNAkos
LENTA-TARKETT
LENTA-HOPPE
LENTA-GLIN-tavanski

                 
Ова е само дел од нашиот асортиман.За поконкретни информации посетете го нашиот салон или информирајте се на телефоните: 02/2650 459, 02/2602 108.

                                                           

                                                Работиме со кредитни exciting popular dating sites картички

 

visa master maestro