Сертификати/Гаранции

Печати PDF

Трајна определба на ЛЕСНА е на своите купувачи да им понуди производи од познати производители, со врвен квалитет и придружени со сите потребни сертификати за квалитет. На оваа страница може да се преземат сертификатите за нашите производи.  

 

Сертификат за квалитет-внатрешни врати LIP BLED 564px-Adobe PDF Icon svg
Гарантен лист внатрешни врати LIP BLED-MKD 564px-Adobe PDF Icon svg
Упатство за употреба и одржување-внатрешни врати LIP BLED                    564px-Adobe PDF Icon svg
Сертификат за квалитет-кровни прозорци VELUX 564px-Adobe PDF Icon svg
Гарантен лист кровни прозорци VELUX 564px-Adobe PDF Icon svg
Сертификат за квалитет класичен паркет DRVOPROIZVOD 564px-Adobe PDF Icon svg
Гарантен лист класичен паркет DRVOPROIZVOD 564px-Adobe PDF Icon svg
Паркети - Упатство за поставување, употреба и оджување 564px-Adobe PDF Icon svg
Сертификат за квалитет дрвени и дрво-алуминиум прозорци MARLES 564px-Adobe PDF Icon svg
Гарантен лист прозорци дрво, дрво-алуминиум, влезни врати LESNA 564px-Adobe PDF Icon svg
Сертификат за квалитет ламинатни подови TARKETT 564px-Adobe PDF Icon svg
Сертификат за квалитет трослојни паркети TARKETT 564px-Adobe PDF Icon svg
......во изработка...