Подови за надворешна употреба

Печати PDF

Подовите за надворешна употреба се идеално решение за поставување на отворени или покриени тераси, кафулиња, базени, летни бавчи, дворови, плажи.

ЛЕСНА ви нуди различни решенија кои овозможуваат долготрајно и квалитетно искористување на вашиот надворешен простор.

deckingFB

Подовите за надвор се изработени од дрво Бор, со основна импрегнација и се достапни во ширина 120мм со дебелина 21мм, како и со ширина 145мм со дебелина 28мм. Двете варијанти доаѓаат во должина на даска од 300см.