Дрвo-алуминиум прозорци LESNA > СОЛАР/АЛУ
Солар/Алу 68+16мм

технички карактеристики

 • Профил СОЛАР/АЛУ 68+16х82мм
 • Трослојно ламелиран
 • Дрво Смрека или Меранти
 • Двоен дихтунг
 • Двојна АЛУ окапница
 • Оково ROTO (германски) на кипп
 • Стакло термопан 4/16Ar/4 со аргонска исполна
 • Звучна изолацијa до 29dB
 • Термичка изолација 1,4-1,1 W/m2/K
 • Алу маска во боја по избор
избор на бои
Солар/Алу 78+16х78мм

технички карактеристики

 • Профил СОЛАР/АЛУ 78+16х82мм
 • Трослојно ламелиран-без должински спој
 • Дрво Смрека
 • Троен дихтунг (3 дихтунга)
 • Двојна АЛУ окапница
 • Оково ROTO (германски) на кипп
 • Стакло термопан 4/14Ar/4/14Ar/4LowE со двојна аргонска исполна
 • Звучна изолацијa >29dB
 • Термичка изолација <1,1 W/m2/K
 • Алу маска во боја по избор
избор на бои
Солар/Алу 92+16х78мм

технички карактеристики

 • Профил СОЛАР/АЛУ 92+16х78мм
 • Четирислојно ламелиран-со должински спој
 • Дрво Смрека
 • Троен дихтунг (3 дихтунга)
 • Двојна АЛУ окапница
 • Оково ROTO (германски) на кипп
 • Стакло термопан 4/19Ar/4/19Ar/4LowE со двојна аргонска исполна
 • Звучна изолацијa до 32dB
 • Термичка изолација <0,9 W/m2/K
 • Алу маска во боја по избор
избор на бои

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress