ПРЕЗЕМАЊА

Преземања

На оваа страница можете да преземете дел од официјалните документи на ЛЕСНА кои го уредуваат нашето настапување на пазарот како и односите со нашите клиенти. Секое ново издание на документот ја прекинува важноста на претходните изданија.

 

Кодекс на етика на вработените во ЛЕСНА (изд. 01.01.2014)

Општи услови на продажба (изд. 10.01.2013)

Формулар – Понуда/Договор (изд. 17.02.2014)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress