ЗА НАС

За нас

ЛЕСНА е компанија која на своите купувачи им нуди врвна селекција на производи од доменот на дрвени и дрво-алуминиум  прозорци, влезни врати за куќи, внатрешни (собни) врати, кровни прозорци, паркети, ламинати, винилни подови, декинг-надворешни подови, сè од познати производители, со потврдено потекло и сертификати за квалитет. Во нашиот салон во Скопје на површина од 250 м² ќе ви понудиме квалитетни производи, професионална услуга, персонал кој врвно ја познава проблематиката со која работи како и советодавна функција, транспорт и испорака до објектот и стручна монтажа.

СО “ЛЕСНА” ЛЕСНО Е ДА ГРАДИТЕ И РЕНОВИРАТЕ !!!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress