КОНТАКТ:

Контакт
Адреса:
ул. Јадранска Магистрала б.б.
(п.фах 25)
1012 Визбегово
Скопје
Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 2650 459, +389 (0)2 2602 108
Факс: +389 (0)2 2650 459
http://www.lesna.mk

Симни ја информацијата како визит карта

E-Mail