Кровни прозорци Velux > PREMIUM INTEGRA

Кровни прозорци Velux PREMIUM INTEGRA

*Изработка од квалитетно борово дрво безбојно лакирано
*Висока отпорност на временски услови
*Елегантна горна рачка
*Електрично интегрирано отварање на далечински управувач
*Сензор за дожд
*Едноставно поставување во позиција за чистење
*Отвор за вентилација со филтер за прашина и инсекти
*Дополнителна дихтунг гума
*Зголемена звучна изолација
*Дополнителна термоизолација ThermoTechnologyTM
*10 години гаранција со АЛУ-опшивка со интегриран BDX-сет за термо и хидроизолација
Сигурносно трослојно ламелирано стакло 3+3/15/4 модел 70 со двојна аргонска исполна Uw=1,0 W/m2/K Ug=1,3 W/m2/K Rw=35 dB
✔ CK02 55x78
✔ CK04 55x98
✔ FK06 66x118
✔ FK08 66x140
✔ MK04 78x98
✔ MK06 78x118
✔ MK08 78x140
✔ MK10 78x160
✔ PK06 94x118
✔ PK08 94x140
✔ SK06 114x118
✔ SK08 114x140


За сите детали и димензии по нарачка обратете се во нашиот салон

*Изработка од термотретирано дрвено јадро преслечено со бел полиуретански слој 100% без дополнително одржување и лакирање
*Идеален за купатила (бањи) и простории со повеќе влага
*Висока отпорност на временски услови
*Елегантна горна рачка
*Електрично интегрирано отварање на далечински управувач
*Сензор за дожд
*Едноставно поставување во позиција за чистење
*Отвор за вентилација со филтер за прашина и инсекти
*Дополнителна дихтунг гума
*Зголемена звучна изолација
*Дополнителна термоизолација ThermoTechnologyTM
*10 години гаранција со АЛУ-опшивка со интегриран BDX-сет за термо и хидроизолација


GPL 3050 Енергетски оптимизирано калено стакло модел 50, 4/16/4 со аргонска исполна
Uw=1,3 W/m2/K
Ug=1,0 W/m2/K
Rw=29 dB





Сигурносно трослојно ламелирано стакло 3+3/15/4 модел 70 со двојна аргонска исполна

Uw=1,0 W/m2/K

Ug=1,3 W/m2/K

Rw=35 dB
✔ CK02 55x78
✔ CK04 55x98
✔ FK06 66x118
✔ FK08 66x140
✔ MK04 78x98
✔ MK06 78x118
✔ MK08 78x140
✔ MK10 78x160
✔ PK06 94x118
✔ PK08 94x140
✔ SK06 114x118
✔ SK08 114x140


За сите детали и димензии по нарачка обратете се во нашиот салон

 
 
 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress